Nejnovější recenze ze sekce Hry na Xbox One
Jsem spokojen
- Výborná hra
- Je to skvělá hra se skvělou grafikou
- Dobrá hra
Hratelnost dobrá, baví mne hlavně hrát proti přátelům.
- Už nelze dokoupit DLC pro tuto verzi
Hra je super i bez možnosti dokoupit DLC, ale je škoda, že se nedají pořídit. Ale i bez nich je hra super.
Red Dead Redemption 2
Přidáno: 17. června 2024
(naposledy upraveno 17. června 2024)
Zakoupeno v Prokonzole.cz
- Pěkná westernová třílečka
- Dobrá hra
Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered
Přidáno: 2. června 2024
(naposledy upraveno 2. června 2024)
Zakoupeno v Gamershouse.cz
Skvělá hra, znicitelne prostředí a solidní fyzika.
- hezky zpracovaná hra
- GTAčko pro děti
- hezký příběh
- i dospělí se u této hry pobaví
- hra se dá hrát i ve 2 osobách
- otáčení kamery při hře je někdy trochu matoucí, zvláště pak u hry ve 2 osobách a následnému rozdělení obrazovky
Hra je pouze v angličtině, což pro většinu rodičů a dětí může být odrazující. Jinak ale hra je parádní a člověk se u ní nenudí. Dokonce je možné ji hrát ve 2 lidech.
- Oblibena hra, au mozna moc hrana
- Jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrála. Příběh je hodně propracovaný, svět vás vtáhne a je dost zneklidňující, co všechno se v Night City děje, co se děje i v realitě.
- Hraju to na Xbox One S, který už má něco za sebou. Grafika není nejlepší a sem tam se objeví i bugy. Mrzí mě, že nemůžu hrát novější verze, ale je moje chyba, že jsem si to nezjistila dřív. Ráda bych se projela městskou dopravou nebo si pustila braindance, ale to je jen v novější verzi. Tak nic no.
Předtím jsem u her šla na jistotu. Kupovala jsem si většinou hry z jedné série, u kterých jsem věděla, co asi čekat. Tohle byl skok do neznáma, za který jsem hrozně ráda. Cyberpunk 2077 mi něčím prostě sedl a teď nemyslím na žádnou jinou hru. Rozhodně doporučuju si ho někdy zažít.
Funguje jak má, kvalitně zabalené
- Herní klasika
- rozsáhlé město, grafika, reklamy :-)
- příliš komplikované ovládání a menu, zbytečně překombinované
- svět je sice rozsáhlý, spousta postav ale stejně je vše nalinkované a to co autoři nenaprogramovali, to neuděláte
- Český dabing
Ze začátku těžší obtížnost hlavně ovládání, než se do toho člověk dostane. Ale mám jen Xbox verzi, tak na počítači může být zážitek jiný. Ale rozhodně doporučuji. Příběh rozhodně stojí za to.
- Cena na Xbox 509,-
- Alza=rychlé dodání=objednal jsem, vyzvednul jsem
- Hezká grafika
Fotbal je velice povedený jak po stránce grafiky, tak hratelnosti. Jde nastavit docela vysoká obtížnost. Mám rád sportovní hry a tato se povedla.
- dobrý mix akce, zábavy, obtížnost akorát
- Kvalitní akční hra
- grafika slušná
- nutnost pro milovníky série
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »