Nejnovější recenze ze sekce Hry na Xbox One
Rýchle dodanie objednávky, super
S možností českého rozhraní a titulků.
- Pěkné balení
- mnoho překvapení do sbírky
- součástí je výstavní figurka
Aktuální hráči, dobrá grafika
- Perfektní zabava
Hrál jsem na PS4, teď je to dárek pro syna na XBOX
- Ok
Vše proběhlo v pořádku. Objednaný produkt byl koupený jako dárek, který udělal radost. Děkuji
- Krásná grafika
- Čeština
- Příšerná hratelnost
Jako hra by to byla pěkná, grafika je nádherná,ale hratelnost je příšerná, zombíci se teleportuji že vidíte jak v prázdném prostoru ze zjevují,zabijete zombika tak že mu utrháte končetiny a jenom se otočíte a ejhle on je zase zpátky nezraněn je to katastrofální, někdy umřete i když máte plný život. I když ho chcete odkopnout tak noha projde skrze zombika a ten vás hned napadne. Prostě hra je paskvil, hrál jsem první díly a byly super, ale tohle je totální blbost,snad horší hru jsem nehrál, nemáte nikdy šanci vymlátit z dané oblasti zombíky pořád ožívají i když nemají hlavu. Prostě zabijete a on hned ožije, to nedává smysl. Za takovou slataninu by měli vracet peníze ani české titulky to nezachrání. Ale kdyby se daly zombíci vybíjet, vyčistit lokace,tak pak by to byla možná dobrá hra. Nevím proč jsou ve hře některé věci nefunkční zombíci procházejí vodou kde je elektřina která je má zabít, prostě ani logická fyzika nefunguje
- syn je nadšený
- Poměr cena/výkon
- Hodně nového obsahu
S produktem jsem maximálně spokojený.
- Vse, posrabany a upatlany disk
Poskrabany disk neslo nainstalovat ani 5% vyhozene penize obchod nedoporucuji vykoupene disky nekontroluji, podle vseho preprodaji vse bez vyzkouseni, vyhozene penize. Jsem zklamany
špatná optimalizase pro Xbox, ale jinak to není nic hrozného
- Herní klasika
- Zatím poslední Lařino dobrodružství se super grafikou
- Vyšší Fps oproti předchozím dílům
- Prostředí je velice pestré a detailně zpracované
- Oproti předchozím dílům chybí inovace
Idk,nic mě nenapadá
Naše oblíbená rodinná zábava. JD 2017 má pro naše děti výborný výběr interpretů.
- Herní klasika
- Otevřený svět
- Možnost tvorby vlastních světů
- Na konzoli trochu horší ovládání na které si musíte zvyknout
- Volný svět
- Mnoho hodin zábavy
- Na konzoli trochu komplikované ovládání
specifická hra.. :) jak pro koho, ale dá se hrát.. byť souboje nejsou tak jednoduché jak by si člověk myslel..
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »