Nejnovější recenze ze sekce Hry na Xbox One
Je to super
RYCHLOST JEDNÁNÍ
Its a great game and the last this season from the House Of Ashes.. I recommend buying it especially at the price listed!
- Dobré týmy
- Když zmáčkneš víc střelu, že se přiblíží obraz
- Mnohem lepší grafika oproti X360 verzi
- Předzápasové intro
- Neexistuje zpětná kompatibilita na Series S/X
Dospělejší a v podstatě jediná rozumná volba svého ročníku pro Xbox. Intro v podobě záběru na arénu a předzápasové studio je skvělý nápad, který se bohužel do dalších dílů neudržel. Škoda je také to, že ani XONE verze není zpětně kompatibilní s novějšími konzolemi, jinak by ,,patnáctka" byla možná i lepším hokejem, než je letošní NHL.
- Jedná s top her u mě
- Žádné
- Rychle dodání
- Pomer cena vykon
- grafika
- klasika vše OK
Vřele doporučuji.Velmi vstřícní a ochotní.
Nelze jinak, než velmi chválit.
- Velmi dobrá hra
- Obchod kterej nezklame, jsem nadmíru spokojenej. Rychlé, dobré a velice dobrá komunikace s obchodem. Jsem rád že jsem je před lety objevil a nakupuji dosti věcí tady.
- Grafika
- Příběh
- Optimalizace
- Hratelnost
- Hra tvrdí ale že je česky ale moc to není pravda*
- Pro mladší hráče cca. 12- bude těžší pochopit příběh z důvodu náročnější angličtiny
Hru velice doporučuji, z důvodů které jsem už zmínil v plusech a mínusech. Pegi 18 není na místě dal bych Pegi 16.
*Kra se pyšní že je v češtině ale to moc není pravda protože dabing je anglicky nebo polsky, titulky postav jsou anglicky nebo polsky jen rozhraní hry je možno mít česky ale je to udělané kvalitou google překladače
- Nespokojenost
- Komunikace